snelmenu
patiŽnteninformatie

Welkom

Welkom op de website met patiŽnteninformatie van de afdeling Hematologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen. U vindt hier uitgebreide informatie over ziektebeelden, de verrichtingen, onderzoeken en behandelingen die op de afdeling Hematologie worden uitgevoerd, bezoek aan de polikliniek en het dagcentrum voor transfusie en chemotherapie en verblijf op de verpleegafdeling.

De onderwerpen worden geÔllustreerd aan de hand van diapresentaties en afbeeldingen en in de tekst worden belangrijke termen in een pop-up uitgelegd. Daarnaast geeft de verklarende woordenlijst definities van de belangrijkste termen. Het register helpt u snel het gewenste onderwerp te vinden en met behulp van de zoekfunctie kunt u de informatie uitgebreid doorzoeken.

Toelichting bij de diapresentaties

Bij sommige onderwerpen hoort een diapresentatie. Deze kunt u links op het scherm bekijken door de muis over de dia's te bewegen. Daarnaast kunt u de presentatie apart openen via de link PowerPoint-bestand rechts in het snelmenu. Daarvoor moet wel Microsoft PowerPoint of Microsoft PowerPoint Viewer op de computer geÔnstalleerd zijn. Microsoft PowerPoint Viewer is gratis te downloaden van de site van Microsoft: PowerPoint Viewer.

Wanneer de presentatie geopend is, kunt u de dia's bekijken door te klikken. Linksonder in het scherm vindt u een navigatie-element en u kunt een snelmenu met opdrachten openen door met de rechtermuisknop op een dia te klikken.

Voor de dia's geldt: © Afdeling Hematologie UMCG

Deze site is tot stand gekomen met financiŽle steun van het Integraal Kankercentrum Noord-Nederland (IKNO).